Mathias Gustafsson haft många kunder genom åren. Här följer några utlåtanden från några av dessa:  

Privat

"Först var min tanke att köra några gånger för att komma igång med min träning.
Träningen med Mathias utvecklades istället till ett beroende
där jag blev mer och mer sporrad att uppnå mål som jag inte trodde var möjliga.

Jag har förbättrat min fysik och mår bättre än någonsin.
Det är fantastiskt att ha Mathias som personlig tränare. Han brinner för sitt
yrke, har så mycket kunskap och ger en så mycket energi o glädje.
Att investera i sitt liv och ta hjälp av en personlig tränare är bland det
bästa jag gjort".

/Susanne Åkesson (Friska Tänder AB) Kund hos PromoCare sedan 2003

_________________________________

"Som egen företagare kan det vara svårt att få bra rutiner för sin träning. Att träna med Mathias varje vecka ger en regelbunden träning med motiverande mål och bra uppföljning. Mathias har under alla år som vi tränat tillsammans varit engagerad i min hälsa och min träning på ett sätt som pressar mig att göra mitt yttersta. Jag har fått hjälp med helheten i form av kostrådgivning, styrketräning och löpning".

/Henrik Kronlid, egen företagare, kund sedan 2002.

 ___________________________________

"Att investera i sitt liv och ta hjälp av en personlig tränare är bland det bästa jag gjort!

Mathias är en professionell, erfaren samt lyhörd tränare. Han anpassar träning efter behov och hittar variationer som gör det intressant. Man vet att han stöttar i alla lägen, ger goda råd, lyssnar aktivt och alltid har tid - det känns tryggt.

Jag har fått mycket bättre kondition, kosthållning och mår mentalt bättre. Känner mig mycket piggare, effektivare samt mer balanserad".

/Susanne Staaf, kund sedan 2009

____________________________________

"Att anlita en PT har för mig inneburit en helomvändning i mitt liv. För mig har det svåraste alltid varit att motivera mig till att gå till gymmet över huvudtaget. Genom att ha en fast tid med Mathias en gång per vecka (där jag "måste" prestera) har jag nu betydligt lättare till att hitta motivationen till att träna själv däremellan. Från att ha varit en "periodare" då det kommer till träning har jag nu i 3 års tid tränat regelbundet 3ggr/vecka tack vare PT träning.
Mathias är en engagerad, kunnig och peppande PT som ser till att jag når mina önskade resultat".

/Lina Pryde, kund sedan 2009

_____________________________________

"Personlig Träning har lärt mig att älska träningen. Mathias är motiverande, uppmuntrande och har en väldigt sund inställning till kost"

/Karin Pryde, kund sedan 2011

______________________________________

"Mathias som personlig tränare är väldigt engagerad och man får på en gång ett stort förtroende för honom. Han är extremt kunnig om träning och kost vilket gör att han alltid har svar på de frågor jag ställer. Träningen blir regelbundet varierad med nya roliga övningar då och då. Jag blir alltid pushad till max vid varje träningstillfälle. Personlig träning har gett mig en ny dimension av träning. Jag får ut så mycket mer än vad jag innan trodde var möjligt. Tack vare Mathias är det nu kul att gå till gymmet och när jag sedan ser de resultat jag får, så är det värt varenda krona och öre. Jag kan därför varmt rekomendera Mathias Gustafsson till såväl nybörjare som till er som tränat själva under en längre tid och fastnat. Jag lovar att ni kommer att bli förvånade!"

/Magnus Lundin, kund sedan 2004

_______________________________________

"Jag har tränats av Mathias i två år. Efter en svår bilolycka har jag haft svårt med bla balans, kordination och trötthet. Med hans träning har jag märkt en stor skillnad och det ger mig härlig motivation. Mathias får mig verkligen att ge järnet under varje lektion!

Jag har lyckats gå ner de sju kilon som jag har försökt gå ner själv i fyra år.

Mathias är väldigt ödmjuk, lyhörd, påhittig med varierande och tuff träning, vilket är väldigt viktigt för mig. Dessutom är han extremt kunnig på det han gör!"

/ Anna Thunström, kund sedan 2009

Företag


”Att anlita PromoCare och använda oss av hälsoverktyget MyCare i syfte att strategiskt stärka vår personals hälsa har varit väldigt lyckat och något som vi verkligen kan rekommendera andra företag att göra som står i valet mellan att satsa på olika typer friskvårdsinsatser. MyCare gav oss ett helhetsgrepp kring hälsa och friskvård och fångade upp hela vår personal istället för bara de som redan var motiverade. Alla fick en större kunskap kring hälsa samt aktivitetens och kostens betydelse för att långsiktigt må bättre. Vi fick även tydlig statistik på vad friskvårdsinsatsen gav oss som grupp genom att vi både fick ett nuläge innan vi satte igång men även rapporter hur det utvecklades inom en rad olika områden efter ett antal månader. Vi har också under årens lopp anlitat PromoCare och Mathias Gustafsson när det gäller den praktiska träningen där alla anställda får ett personligt och kontinuerligt träningsupplägg men även lagt in ett gemensamt träningspass en gång i veckan som förutom bättre fysisk hälsa också lett till att vi stärker vårt team på Mjuk Biltvätt på ett socialt plan” 

/Henrik Kronlid, ägare på Mjuk Biltvätt Sverige AB

_________________________________________